Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Košt kysaného zelá 2009

Košt kysaného zelá 2009
sdílet:
28. března | Ve Velké nad Veličkou na Slovácku proběhne už 10. ročník koštu vlastního kysaného zelí. Perličkou jubilejního ročníku bude pokus o zapsání unikátního rekordu – největší košt kysaného zelí. Nad vším bude pečlivě dohlížet delegovaný komisař pelhřimovské agentury Dobrý den. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost ochutnat kysané zelí z širokého okolí!

Co: Košt kysaného zelá 2009
Kdy: sobota 28. března 2009, košt probíhá od 12.30 do 16.00, samotná akce potrvá až do pozdních nočních hodin
Kde: Jagošova restaurace Na Staré poště, Velká nad Veličkou
Za kolik: vstupné je dobrovolné
Info: www.kostzela.estranky.cz

Tento netradiční košt začal tak jako mnoho jiných dnes již věhlasných akcí – v hospodě. Původní nápad se zrodil v hlavách občanů Velké nad Veličkou. Dohadování nad vlastními vzorky je přimělo k vyhlášení veřejné soutěže. Aby byla zachována naprostá nestrannost, hodnotícími jsou sami návštěvníci, kteří mohou ohodnotit maximálně deset vzorků. Všem návštěvníkům zpříjemní chvíle mezi degustací společnost Hamé ochutnávkou výrobků ze své široké nabídky. O atmosféru se postará cimbálová muzika, která bude po skončení koštu lákat k tanci.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...