0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzlo Provence - kurz vaření

Kouzlo Provence - kurz vaření
sdílet:
Provence, to jsou pole plná omamně vonící levandule. Stejně omamná je také provensálská kuchyně. Přeneste se alespoň pomyslně do slunné Francie a navštivte kurz vaření. Ochutnáte a naučíte se připravovat pokrmy z Provence podle tradičních receptur, které vám zpříjemní podzimní dny.

Menu kurzu:


  • Rajčata zapečená s kozím sýrem a s lehkým salátkem
  • Ratatouille
  • Tapenáda
  • Pikantní ančovičková pasta
  • Mořský vlk pečený s fenyklem a levandulí a cuketové smaženky
  • Omáčka Rouile
  • Vepřová kotleta v hrubozrnné hořčici a česneková aolli

Co: Kurz vaření   
Kdy: 18. října 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit