0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzlo správně připravené zeleniny – kurz vaření

Kouzlo správně připravené zeleniny – kurz vaření
sdílet:
Správně upravená zelenina by měla být základem každé dobré kuchyně. Naučte se ji připravovat tak, abyste všechny její skvělé chutě i vůně přenesli na talíř v co nejlahodnější podobě.

Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, jak po tepelné úpravě zachovat svěží barvu zeleniny a jak připravit zeleninu, aby zůstala křupavá. Dozvíte se, jak správně grilovat, vařit, blanšírovat i péct zeleninu. Naučíte se pracovat s květákem, paprikou, rajčaty, cibulí a kombinovat jejich chutě. Z luxusnějších úprav si vyzkoušíte bílý chřest se strouhankou a holandskou omáčkou.

Co: Kurz vaření   
Kdy: 4. listopadu 2010 od 9.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3300 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit