Správně upravená zelenina by měla být základem každé dobré kuchyně. Naučte se ji připravovat tak, abyste všechny její skvělé chutě i vůně přenesli na talíř v co nejlahodnější podobě.
Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, jak po tepelné úpravě zachovat svěží barvu zeleniny a jak připravit zeleninu, aby zůstala křupavá. Dozvíte se, jak správně grilovat, vařit, blanšírovat i péct zeleninu. Naučíte se pracovat s květákem, paprikou, rajčaty, cibulí a kombinovat jejich chutě. Z luxusnějších úprav si vyzkoušíte bílý chřest se strouhankou a holandskou omáčkou.
Co: Kurz vaření
Kdy: 4. listopadu 2010 od 9.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3300 Kč
Info: www.prakul.cz