0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzlo správně připravené zeleniny – kurz vaření

Kouzlo správně připravené zeleniny – kurz vaření
sdílet:
Správně upravená zelenina by měla být základem každé dobré kuchyně. Naučte se ji připravovat tak, abyste všechny její skvělé chutě i vůně přenesli na talíř v co nejlahodnější podobě.

Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám prozradí, jak po tepelné úpravě zachovat svěží barvu zeleniny a jak připravit zeleninu, aby zůstala křupavá. Dozvíte se, jak správně grilovat, vařit, blanšírovat i péct zeleninu. Naučíte se pracovat s květákem, paprikou, rajčaty, cibulí a kombinovat jejich chutě. Z luxusnějších úprav si vyzkoušíte bílý chřest se strouhankou a holandskou omáčkou.

Co: Kurz vaření   
Kdy: 4. listopadu 2010 od 9.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3300 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč