Dejte si ryby a mořské plody s novou kuchařkou Edice Apetit. Knihu plnou nejlepších úprav a receptů koupíte ode dneška v e-shopu na Apetitonline.cz.
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů, jak péct, grilovat a smažit ryby a filety v celku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít, i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:
- Polévky
- Filety & celé ryby
- Bez kostí
- Plody moře
- Grilování
- Z konzervy
- Delikatesy
- Servis
Kuchařku koupíte od 8. března 2012 zatím jen v e-shopu na Apetitonline.cz. V prodeji na stáncích a v knihkupectvích bude od 16. března. Cena publikace je 299 Kč. Prohlédněte si také další kuchařky z Edice Apetit.