Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuchařka Ryby a plody moře již v e-shopu

Kuchařka Ryby a plody moře již v e-shopu
sdílet:
Dejte si ryby a mořské plody s novou kuchařkou Edice Apetit. Knihu plnou nejlepších úprav a receptů koupíte ode dneška v e-shopu na Apetitonline.cz.

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů, jak péct, grilovat a smažit ryby a filety v celku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít, i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:
 

  • Polévky
  • Filety & celé ryby
  • Bez kostí
  • Plody moře
  • Grilování
  • Z konzervy
  • Delikatesy
  • Servis


Kuchařku koupíte od 8. března 2012 zatím jen v e-shopu na Apetitonline.cz. V prodeji na stáncích a v knihkupectvích bude od 16. března. Cena publikace je 299 Kč. Prohlédněte si také další kuchařky z Edice Apetit.

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Floating Island: Lehký jako obláček, sladký jako sen
  • Zajímavosti

Floating Island: Lehký jako obláček, sladký jako sen

Floating Island, neboli île flottante, patří mezi nejvíce elegantní dezerty francouzské kuchyně. Nadýchaná sněhová pusinka plující na hladině jemného vanilkového krému… zní to povědomě? Ano, možná tento dezert znáte jako ptačí mléko. A i...
Podcasty o jídle, které budete žrát
  • Tipy redakce

Podcasty o jídle, které budete žrát

Naslouchat člověku, který rád jí, vaří a celkově jídlo miluje, je zážitek. Ta vášeň je až nakažlivá... Jídlo je vděčným tématem a vy máte výhodu, že žijete v době podcastové. Někoho lákají rozhovory o zdravém stravování, někoho o...