0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuchařky pro zimní sezonu

Kuchařky pro zimní sezonu
sdílet:
Chutná inspirace z kuchařských knih

Recepty z farmářského trhu


Autorka Hanka Michopulu ve své kuchařce prozrazuje, jak snadno a skvěle vařit z českých sezonních surovin. Ať už si domů přinesete celer, kapustu, čekanku, nebo třeba červenou řepu, vždycky budete vědět, co s nimi. Koupíte na www.michopulu.cz za 339 Kč.

Jezte česky


Po celý rok můžete vařit s kuchařkou, ve které najdete recepty pro všechna období. Na jaře si dáte hráškovou polévku s květy sedmikrásek, v létě třešňové košíčky, na podzim si upečete bažanta na víně a v zimě se zahřejete horkým jablečným čajem. Kuchařku autorek Jany Vašákové a Zdeny Skokanové koupíte za 399 Kč na www.smartpress.cz.

Brambory


Mají milion podob a chutí. Dobře uskladněné brambory tvoří v zimě základ české kuchyně. Ať už zapečené, v křupavých bramborácích, v knedlících, nebo v husté polévce, brambory nikdy nezklamou. Kuchařku z Edice Apetit koupíte v Apetit Shopu za 271 Kč.

Biokuchařka Hanky Zemanové


Vařit podle sezony vás naučí také Biokuchařka Hanky Zemanové, která získala ocenění Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Pomůže vám jíst zdravě a přirozeně. Do vaší kuchyně přinese suroviny jako pohanka, jáhly nebo třeba špaldová mouka. Pokud byste do biovaření chtěli proniknout o něco hlouběji, podívejte se do další z Hančiných kuchařek BioAbecedář. Koupíte na www.smartpress.cz za 449 Kč.

A jaké jsou vaše oblíbené sezonní kuchařky? Diskutujte na Facebooku.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč