0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz o víně

Kurz o víně
sdílet:
12. 5. | Pinot Noir, Pinot Gris a Pinot Blanc jsou tzv. burgundské odrůdy, které se však pěstují a zpracovávají i v jiných vinařských regionech. Udělejte si tedy s Jakubem Králem, sommeliérem roku 2009, cestu kolem světa za odrůdami z rodiny pinotů – ochutnáte 21 vzorků ze Starého i Nového světa.

Celkem vás čekají čtyři večery, kdy se naučíte základy degustace a dozvíte se vše o pěstování vína, jeho zpracování a mnohem víc. 
Co: Kurzy o víně
Kdy: 12. května 2010 od 16.30
Kde: Hotel Crowne Plaza Prague, Koulova 15, Praha 6
Za kolik: 2499 Kč
Info: www.vinorevue.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit