16.3.| Brněnské studio Divoká vařečka pořádá kurz vaření, ve kterém se naučíte připravovat rybí speciality.
Pod rukou vám projdou spousty darů moře, ze kterých si společně s lektorem přípravíte nejrůznější dobroty. Například slávky na víně, tatarák z lososa nebo krevety na bylinkách.
Mimo to se naučíte se filetovat rybu, otevírat ústřice, čistit mušle nebo nakládat lososa.
A všechno, co si uvaříte, si pak taky sníte.
Pod rukou vám projdou spousty darů moře, ze kterých si společně s lektorem přípravíte nejrůznější dobroty. Například slávky na víně, tatarák z lososa nebo krevety na bylinkách.
Mimo to se naučíte se filetovat rybu, otevírat ústřice, čistit mušle nebo nakládat lososa.
A všechno, co si uvaříte, si pak taky sníte.
Co: kurz vaření
Kdy: 16.3. 2010, 16:30-21:00
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300,-
Info: www.divoka-varecka.cz