0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: ryby a dary moře

Kurz vaření: ryby a dary moře
sdílet:
16.3.| Brněnské studio Divoká vařečka pořádá kurz vaření, ve kterém se naučíte připravovat rybí speciality.

Pod rukou vám projdou spousty darů moře, ze kterých si společně s lektorem přípravíte nejrůznější dobroty. Například slávky na víně, tatarák z lososa nebo krevety na bylinkách.
Mimo to se naučíte se filetovat rybu, otevírat ústřice, čistit mušle nebo nakládat lososa.    

A všechno, co si uvaříte, si pak taky sníte.
Co: kurz vaření
Kdy: 16.3. 2010, 16:30-21:00
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300,-
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit