Připravte svým přátelům party s pohoštěním, na které nezapomenou. Na dvoudenním kurzu studené kuchyně se naučíte, jaké lahůdky z české i mezinárodní kuchyně jsou vhodné pro sváteční příležitosti, rauty i obyčejné pohoštění. Do přípravy jedinečných chuťovek vás zasvětí lektor kurzu Michal Nikodem.
Menu kurzu:
- Terina z rybí pěny
- Kuřecí rolády plněné na mnoho způsobů
- Provensálská paštika z kachních jater
- Saláty s různými dresinky
- Omáčky k masům a chuťovkám
- Minivětrníky plněné pěnou z modrého sýra nebo šlehačkovým krémem v karamelové pavučině
- Rychlé chuťovky ze surovin ‚co dům dal‘
Co: Kurz vaření
Kdy: 5. a 6. října 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 5800 Kč
Info: www.olakala.cz