0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Studená kuchyně

studena kuchyne
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Připravte svým přátelům party s pohoštěním, na které nezapomenou. Na dvoudenním kurzu studené kuchyně se naučíte, jaké lahůdky z české i mezinárodní kuchyně jsou vhodné pro sváteční příležitosti, rauty i obyčejné pohoštění. Do přípravy jedinečných chuťovek vás zasvětí lektor kurzu Michal Nikodem.

Menu kurzu:

  • Terina z rybí pěny
  • Kuřecí rolády plněné na mnoho způsobů
  • Provensálská paštika z kachních jater
  • Saláty s různými dresinky
  • Omáčky k masům a chuťovkám
  • Minivětrníky plněné pěnou z modrého sýra nebo šlehačkovým krémem v karamelové pavučině
  • Rychlé chuťovky ze surovin ‚co dům dal‘


Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. a 6. října 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 5800 Kč
Info: www.olakala.cz

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč