0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Úvod do mexické kuchyně

Kurz vaření: Úvod do mexické kuchyně
sdílet:
Nechte se zasvětit do přípravy mexických jídel. Fazole, chilli, tortilly. Ole, ole!

30. března 2012 se v pražské škole vaření Cocina Rivero koná kurz vaření, který vás seznámí se základy mexické kuchyně. Učit vás bude Emmanuel, rodilý Mexičan, který se kuchařskému umění učil od maminky a babičky. Čekají vás čtyři hodiny plné opravdových mexických jídel. Naučíte se krémový avokádový dip guacamole a k němu křupavé kukuřičné chipsy totopos. A také typickou mexickou přílohu arroz rojo a kukuřičné tortilly plněné kuřecím masem. Celé menu najdete na www.cocinarivero.cz. Kurz probíhá v angličtině a stojí 1290 Kč. A rozhodně přijďte s prázdným žaludkem – co si navaříte, to si také sníte.

Náš tip: Máte to do Prahy daleko? Uvařte si mexické menu podle Apetitonline.cz.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit