Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: Úvod do mexické kuchyně

Kurz vaření: Úvod do mexické kuchyně
sdílet:
Nechte se zasvětit do přípravy mexických jídel. Fazole, chilli, tortilly. Ole, ole!

30. března 2012 se v pražské škole vaření Cocina Rivero koná kurz vaření, který vás seznámí se základy mexické kuchyně. Učit vás bude Emmanuel, rodilý Mexičan, který se kuchařskému umění učil od maminky a babičky. Čekají vás čtyři hodiny plné opravdových mexických jídel. Naučíte se krémový avokádový dip guacamole a k němu křupavé kukuřičné chipsy totopos. A také typickou mexickou přílohu arroz rojo a kukuřičné tortilly plněné kuřecím masem. Celé menu najdete na www.cocinarivero.cz. Kurz probíhá v angličtině a stojí 1290 Kč. A rozhodně přijďte s prázdným žaludkem – co si navaříte, to si také sníte.

Náš tip: Máte to do Prahy daleko? Uvařte si mexické menu podle Apetitonline.cz.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín