Co: speciální menu
Kdy: 22.-30.1. 2010
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8
Info: Rezervace na tel. 224 842 700 nebo [email protected]
Menu:
Carpaccio z amerického hovězího masa Black Angus s grilovanými artyčoky a plátky černých lanýžů
490,-Kč
Tatarák z amerického hovězího masa Black Angus s pastou z černých lanýžů a celerovým salátem
490,-Kč
Ravioli plněné hovězím masem a parmazánem s lanýžovo-máslovou omáčkou
420,-Kč
Biftek z amerického hovězího masa Black Angus (200 g) s pošírovaným vejcema máslem z černých lanýžů
990,-Kč
Roštěná z amerického hovězího masa (250 g) s karamelovými husími játry a lanýžovou emulzí
920,-Kč
Vysoký roštěnec z amerického hovězího masa (250 g) s omáčkou Bearnaise z černých lanýžů
920,-Kč
Lanýže a severoamerické hovězí v Hiltonu
18.01.2010
22.-30.1.| Ochutnejte delikátní černé lanýže a nejlepší hovězí Severní Ameriky v restauraci CzecHouse Grill & Rotisserie. Na menu najdete například carpaccio s artyčoky a plátky lanýžů, ravioli s lanýžovo-máslovou omáčkou nebo roštěnec s omáčkou Bearnaise z černých lanýžů.