0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Májové srnčí v Le Papillon

Májové srnčí v Le Papillon
sdílet:
15.–23. 5. | Pokud patříte mezi milovníky zvěřiny, nenechte si ujít speciální kulinářský zážitek v restauraci Le Papillon. Celý týden se zde bude podávat menu, v němž hlavní roli hraje srnčí maso.

Menu:
– Carpaccio ze hřbetu májové srny s rukolovým salátem a bylinkovým olejem

– Srnčí vývar se srnčími ravioli, zeleninou a portským vínem

– Dušená srnčí plec na víně s jarní cibulkou a bramborovou kaší
– Sladká tečka: čokoládový dort  s vanilkovou zmrzlinou a nočkem ze zakysané smetany
Co: Speciální menu
Kdy: 15.–23. 5. 2010
Kde: Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč/celé menu
Info: www.palaishotel.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit