15.–23. 5. | Pokud patříte mezi milovníky zvěřiny, nenechte si ujít speciální kulinářský zážitek v restauraci Le Papillon. Celý týden se zde bude podávat menu, v němž hlavní roli hraje srnčí maso.
Menu:
– Carpaccio ze hřbetu májové srny s rukolovým salátem a bylinkovým olejem
– Srnčí vývar se srnčími ravioli, zeleninou a portským vínem
– Dušená srnčí plec na víně s jarní cibulkou a bramborovou kaší
– Sladká tečka: čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou a nočkem ze zakysané smetany
Menu:
– Carpaccio ze hřbetu májové srny s rukolovým salátem a bylinkovým olejem
– Srnčí vývar se srnčími ravioli, zeleninou a portským vínem
– Dušená srnčí plec na víně s jarní cibulkou a bramborovou kaší
– Sladká tečka: čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou a nočkem ze zakysané smetany
Co: Speciální menu
Kdy: 15.–23. 5. 2010
Kde: Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 1050 Kč/celé menu
Info: www.palaishotel.cz