11.-15.11.| Tradiční podzimní specialitu v podobě martinské husy nabízí Ristorante Prosecco. V nabídce budou české husy chované na zelené louce, ručně škubané a o váze 3,5 – 4 kg. Máte také možnost si den předem objednat „Dithmarscherskou“ husu, která je považována za nejchutnější. Tyto husy žijí na severoněmeckých lukách, které jsou pro chov ty nejvhodnější díky klimatu, travnaté a zavodněné krajině.
Co: martinská husa
Kdy: 11.-15.11. 2009
Kde: Ristorante Prosecco, Prosecká 852/66, Praha 9
Info: rezervace a objednávky na tel. 777 257 247 nebo na [email protected]
Menu:
Polévka z husích drobů s domácími nudlemi a knedlíčky z jater ... 59 Kč
900g Pečená čtvrtka husy s červeným zelím, kynutými a bramborovými knedlíky ... 399,-
Celá husa (pro 4-6 osob) s červeným zelím, kynutými a bramborovými knedlíky ... 1596 Kč
Cena Dithmarscherské husy o váze 5-6 kg i s přílohami je 3750,-, nutné objednat 24 hodin předem.