Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
Menu Régional –  Pauillac

Během akce ochutnáte exkluzivní vína, např. Bordeaux blanc Ch. Marjosse 2009, Pierre Lurton nebo Les Tourelles de Longueville 2005, Pauillac. Vybraným nápojům budou zdatně sekundovat pokrmy francouzské kuchyně, jako jsou pečené jehněčí hřebínky s redukcí z červeného vína a rozmarýnu s pečeným česnekem a bramborovým koláčem se špenátem. Vína vám představí sommeliér společnosti Merlot d’Or Zdeněk Zajíc. Menu pro vás spolu se svým kolektivem připravil Martin Kallasch, šéfkuchař restaurace Auberge d’Escargot.

Co: Degustace vína
Kdy: 16. září 2010 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon – Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 2200 Kč
Info: www.lebouchon.cz