0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mezinárodní veletrh G+H a Vinex

Mezinárodní veletrh G+H a Vinex
sdílet:
4.–6. března 2009 | Naplánujte si výlet do Brna a přijeďte si pro pořádnou porci nových nápadů na 4. mezinárodní veletrh gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H. Současně proběhne i 14. mezinárodní vinařský veletrh Vinex, takže o vzorky k ochutnávání a k nákupu rozhodně nebude nouze.

Co: 4. mezinárodní veletrh gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H; 14. mezinárodní vinařský veletrh Vinex
Kdy: Od středy 4. do pátku 6. března 2009
Kde: Veletrhy Brno, a. s., Výstaviště 1, Brno
Web: www.g-h.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit