Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mikulov gourmet festival, čtyřdenní oslava moravské kuchyně

Kuře se zeleninou
ZDROJ: Vodňanská drůbež
sdílet:

Jihomoravský Mikulov bude opět svědkem snoubení skvělých moravských vín se specialitami místních restaurací. Letos již počtvrté.

V srdci vinařského města Mikulov proběhne od 30. května do 2. června 2013 Mikulov gourmet festival. I letos se ho zúčastní vybraní kuchaři, členové národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů, kteří ve svých domovských restauracích připraví tradiční i moderní moravskou kuchyni. Doplní ji oblíbenými moravskými víny. My se těšíme například na menu Rybí restaurace v lomu a na jejich opečeného kapra s v másle konfitovanými brambory, vaječnou sedlinou s opraženou strouhankou, orestovaným pórkem a jarní cibulkou a koprovou pěnou. Všechna menu mají jednotnou festivalovou cenu, a to 950 Kč. Kvůli omezenému počtu porcí doporučujeme rezervaci na http://www.mgfest.cz.

Náš tip:

Nepřehlédněte doprovodný program. Hned první festivalový den můžete navštívit zámek Mikulov, kde kromě slavnostního oběda proběhne prezentace růžových vín, prohlídka vinařské expozice a setkání s Asociací sommeliérů ČR.

Připravila Nikita Rybová

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín