0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Minutkové úpravy hovězího masa

Minutkové úpravy hovězího masa
sdílet:
7. 4. | Pod vedením kuchaře Václava Friče se můžete naučit, jak správně připravit různé druhy hovězího masa.

Víte, jak vybírat hovězí maso nebo jak připravit pravý vysoký biftek? Dále se dozvíte, jaké podávat přílohy a omáčky k minutkovým masům, a dostanete mnoho dalších tipů. 

Co: Kurz vaření minutek z hovězího masa
Kdy: 7. dubna 2010 od 9.30 (kurz trvá cca pět hodin)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6

Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit