Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Minutkové úpravy hovězího masa

Minutkové úpravy hovězího masa
sdílet:
7. 4. | Pod vedením kuchaře Václava Friče se můžete naučit, jak správně připravit různé druhy hovězího masa.

Víte, jak vybírat hovězí maso nebo jak připravit pravý vysoký biftek? Dále se dozvíte, jaké podávat přílohy a omáčky k minutkovým masům, a dostanete mnoho dalších tipů. 


Co: Kurz vaření minutek z hovězího masa
Kdy: 7. dubna 2010 od 9.30 (kurz trvá cca pět hodin)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6

Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro
  • Tipy na víkend

V Karlových Varech si užijete nejen lázně, ale i gastro

Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč