0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na Budějovické vyroste Kolkovna

Na Budějovické vyroste Kolkovna
sdílet:
Administrativní centrum Trianon na nároží ulic Budějovická a Vyskočilova v Praze 4 má dalšího nájemce. V přízemí objektu se v květnu otevře další z poboček restaurací Kolkovna. V restaurantu bude 180 míst k sezení a oddělený salonek. Od pondělí do pátku v době od 7 do 10 hodin si sem můžete zajít na snídaňové menu.

Mezi novinky restaurace patří zcela nový věrnostní program Kolkovna Family, možnost založení účtu s měsíční fakturací a v neposlední řadě i donáška jídel v rámci objektu Trianon zdarma. „Poprvé v naší historii otvíráme jeden z restaurantů mimo historické centrum Prahy, a přibližujeme se tím zaměstnancům moderních business center Prahy 4, místním obyvatelům a všem našim hostům, kteří se rádi vyhnou cestě do centra,“ uvedl Jan Chaloupka, člen vedení společnosti. Otevření restaurantu Kolkovna Budějovická je plánováno na květen letošního roku.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit