0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na kraba a lososa do Hiltonu

Na kraba a lososa do Hiltonu
sdílet:
17.–27. 6. | Dary Atlantského oceánu v podobě červeného královského kraba a delikátního lososa servírují v restauraci CzecHouse Grill & Rotisserie.

Ochutnat můžete například confit z divokého lososa na fenyklovém salátu s pomerančovým balsamicem, grilovaného kraba s bylinkami nebo salát z kraba a lososa se špenátovými listy, avokádem a zvolna pečenými cherry rajčátky.
Co: Speciální menu
Kdy: 17.–27. 6. 2010
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8
Info: www.hiltonprague.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit