Naučte se porcovat čerstvého tuňáka a připravit suši krok za krokem. Díky radám profesionálů se vám to podaří na první pokus.
Na kurzu přípravy suši ve vinohradské restauraci Fluidum se dozvíte, jaké suroviny nakoupit pro přípravu suši a kam pro ně vyrazit. Lektorka Tereza Kindlová vám vysvětlí základní pojmy, které se k této japonské specialitě vážou. Naučíte se poznat rozdíly mezi jednotlivými druhy suši, připravit dokonalou ochucenou rýži a správně porcovat čerstvé ryby. Pak už se můžete pustit do výroby jednotlivých suši.
Menu kurzu:
- nigiri
- hosomaki
- uramaki
- gunkan
- temaki
- sladké suši
Co: Kurz přípravy suši
Kdy: 28. ledna 2012 od 13 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 2950 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz