0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na pivo do Hiltonu

Na pivo do Hiltonu
sdílet:
Vypadá to, že kousek Oktoberfestu chtějí svým zákazníkům nabídnout takřka všichni. Neodolal ani pražský hotel Hilton Prague, který proměnil část Zest Baru v lobby na pivní zahrádku. Hosté si mohou vedle běžně čepovaných Krušovic vychutnat po celý měsíc říjen točené i lahvové německé pivo Erdinger.

Nabídku piva doprovází speciální menu s pokrmy jako grilovaná klobása s kyselým zelím, teplé jelito, dršťková polévka nebo preclíky. Dámská obsluha baru přivítá hosty v německých lidových krojích, pro doladění atmosféry hraje německá tradiční hudba.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit