Na stůl se nese pivo

sdílet:
Vychutnejte si náš národní nápoj v oroseném půllitru i na talíři!

Podzimní dny se nesou ve znamení sytých, masitých jídel, která nás mají zahřát a zvednout nám náladu. S těmi se krásně pojí pivo. Bez tradičního českého nápoje se neobejde nejeden nedělní oběd, a tak vám ho servírujeme i my. V listopadovém Apetitu najdete recepty na jídla, která bez piva prostě nepřipravíte. Ať už jsou to pečené fazole, zapečené vepřové, nebo polévka s čedarem. Slané pokrmy doplňuje neodolatelná čokoládová bábovka. Odhoďte počáteční nedůvěru – zamiloval si ji každý, kdo ji vyzkoušel. Pivní delikatesy jsme s pomocí expertů spárovali se špičkovými pivy z malých českých pivovarů tak, abyste si užili jejich dokonalou souhru.



Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit