0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na trzích v brněnské restauraci Hansen koupíte i čerstvou zeleninu

zelenina
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Vyhlášený brněnský podnik Hansen připravil na sobotu farmářské trhy s brunchem. Nakupte si české produkty a poobědvejte bez vaření. V nabídce bude tentokrát i čerstvý chřest!

Od místních farmářů

Farmářský trh se koná v sobotu 14. května od 9 do 13 hodin na nádvoří Besedního domu a Moravské galerie. Těšit se můžete na produkty českých zemědělců a výrobců. Na farmářském trhu restaurace Hansen koupíte například:

  • vejce od slepic z volného chovu,
  • bohatý výběr bylinek od pana Bednáře,
  • mléčné produkty z farmy rodiny Němcovy,
  • čerstvé pečivo,
  • valašské frgály,
  • hostětínský jablečný mošt v biokvalitě,
  • uzeniny,
  • první jarní zeleninu z jižní Moravy,
  • čerstvý chřest.

 

Farmářský brunch

Po nákupu na farmářském trhu nemusíte spěchat vařit domů. Trh doprovodí brunch. Usaďte se ke stolu v restauraci Hansen a ochutnejte, co pro vás připraví šéfkuchař Radim Procházka. Jídla, která vám nabídne, budou v co největší míře připravena z čerstvých surovin ze sobotního farmářského trhu. Rezervujte si stůl prostřednictvím e-mailu na rezervace@hansen-restaurant.cz.

Co: Farmářský trh s brunchem
Kdy: 14. května 2010 od 9 do 13 hodin
Kde: Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Info: www.hansen-restaurant.cz

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Jak na to: domácí kvašená zelenina
  • Tipy a triky

Jak na to: domácí kvašená zelenina

Kvašení patří k nejstaršímu způsobu konzervace potravin. Používalo se původně hlavně tam, kde slunce nebylo natolik silné, aby se potraviny mohly uskladňovat pouhým sušením. Bohužel metoda kvašení zeleniny kvůli určité pracnosti, a hlavně...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit