Nahlédněte do únorového Apetitu

sdílet:
Nový Apetit koupíte na stáncích od pondělí 21. ledna. Než tam dorazí, prohlédněte si největší lákadla z jeho obsahu.

Po vánočních svátcích, kdy si všichni dopřávají hojnost jídla, nastal čas šetřit a vařit úsporněji. Každá z redaktorek má v záloze nějakou svoji vychytávku, a tak v časopise najdete návod, jak z jednoho kuřete uvařit hned několik večeří, recept na domácí výrobu kysaného zelí a další neotřelé nápady pro levnější vaření.

Šéfkuchaři prozradí recepty na tradiční české speciality a Vašek Frič vám představí hovězí dršťky, které vyhledávají největší labužníci po celém světě. Odhoďte předsudky a pusťte se do nich i vy.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého: nalákáme vás na české koblihy a jejich zahraniční obdoby a cukrář Jaroslav Valášek vás naučí upéct valentýnský dort, který snadno zvládnete i v domácích podmínkách. Podívejte se do galerie. Apetit únor 2013 vychází v pondělí 21. ledna.

Fotogalerie: Nahlédněte do únorového Apetitu

Více
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit