Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nahlédněte do únorového Apetitu

Nahlédněte do únorového Apetitu
sdílet:
Nový Apetit koupíte na stáncích od pondělí 21. ledna. Než tam dorazí, prohlédněte si největší lákadla z jeho obsahu.

Po vánočních svátcích, kdy si všichni dopřávají hojnost jídla, nastal čas šetřit a vařit úsporněji. Každá z redaktorek má v záloze nějakou svoji vychytávku, a tak v časopise najdete návod, jak z jednoho kuřete uvařit hned několik večeří, recept na domácí výrobu kysaného zelí a další neotřelé nápady pro levnější vaření.

Šéfkuchaři prozradí recepty na tradiční české speciality a Vašek Frič vám představí hovězí dršťky, které vyhledávají největší labužníci po celém světě. Odhoďte předsudky a pusťte se do nich i vy.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého: nalákáme vás na české koblihy a jejich zahraniční obdoby a cukrář Jaroslav Valášek vás naučí upéct valentýnský dort, který snadno zvládnete i v domácích podmínkách. Podívejte se do galerie. Apetit únor 2013 vychází v pondělí 21. ledna.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč