0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nahlédněte do únorového Apetitu

Nahlédněte do únorového Apetitu
sdílet:
Nový Apetit koupíte na stáncích od pondělí 21. ledna. Než tam dorazí, prohlédněte si největší lákadla z jeho obsahu.

Po vánočních svátcích, kdy si všichni dopřávají hojnost jídla, nastal čas šetřit a vařit úsporněji. Každá z redaktorek má v záloze nějakou svoji vychytávku, a tak v časopise najdete návod, jak z jednoho kuřete uvařit hned několik večeří, recept na domácí výrobu kysaného zelí a další neotřelé nápady pro levnější vaření.

Šéfkuchaři prozradí recepty na tradiční české speciality a Vašek Frič vám představí hovězí dršťky, které vyhledávají největší labužníci po celém světě. Odhoďte předsudky a pusťte se do nich i vy.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého: nalákáme vás na české koblihy a jejich zahraniční obdoby a cukrář Jaroslav Valášek vás naučí upéct valentýnský dort, který snadno zvládnete i v domácích podmínkách. Podívejte se do galerie. Apetit únor 2013 vychází v pondělí 21. ledna.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit