Naučte se latinskoamerickou kuchyni

sdílet:
Kuře s chilli omáčkou nebo sladké nadýchané smaženky se naučíte 27. června na kurzu vaření v Chefparade.

Latinskoamerická kuchyně bohatě využívá místní suroviny, kterým se daří v horkém podnebí. Často se setkáte s chilli a kukuřicí. Na kurzu vaření v Chefparade se naučíte vybraná jídla latinskoamerické kuchyně, například kořeněnou sýrovou omáčku papas à la huancaina či kuře na smetaně s chilli omáčkou. Zaujmout by vás mohly neobvyklé latinskoamerické dezerty. Připravíte si pudink z fialové kukuřice a ovoce a nadýchané koblížky buñuelos obalované v cukru.

Menu kurzu:


  • Papas à la huancaina (předkrm)
  • Api (horký nápoj z kukuřice)
  • Buñuelos (sladké koblížky)
  • Sopa de mani (arašídová polévka)
  • Aji de gallina (kuře na smetaně s chilli omáčkou)
  • Mazamorra morada (pudink z fialové kukuřice a ovoce)

Co: Kurz vaření   
Kdy: 27. června 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit