0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se latinskoamerickou kuchyni

Naučte se latinskoamerickou kuchyni
sdílet:
Kuře s chilli omáčkou nebo sladké nadýchané smaženky se naučíte 27. června na kurzu vaření v Chefparade.

Latinskoamerická kuchyně bohatě využívá místní suroviny, kterým se daří v horkém podnebí. Často se setkáte s chilli a kukuřicí. Na kurzu vaření v Chefparade se naučíte vybraná jídla latinskoamerické kuchyně, například kořeněnou sýrovou omáčku papas à la huancaina či kuře na smetaně s chilli omáčkou. Zaujmout by vás mohly neobvyklé latinskoamerické dezerty. Připravíte si pudink z fialové kukuřice a ovoce a nadýchané koblížky buñuelos obalované v cukru.

Menu kurzu:


  • Papas à la huancaina (předkrm)
  • Api (horký nápoj z kukuřice)
  • Buñuelos (sladké koblížky)
  • Sopa de mani (arašídová polévka)
  • Aji de gallina (kuře na smetaně s chilli omáčkou)
  • Mazamorra morada (pudink z fialové kukuřice a ovoce)

Co: Kurz vaření   
Kdy: 27. června 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit