Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se připravovat telecí hrudí

Naučte se připravovat telecí hrudí
sdílet:
Je k dostání za rozumnou cenu, ale dají se z něj připravit luxusní pokrmy. Proto vás naučíme, jak telecí hrudí v obchodech vybírat a jak ho pak doma upravit. Jako bonus vám přidáme i dva báječné recepty pro inspiraci.

Kuchař Václav Frič miluje českou kuchyni a vás naučí, jak nakoupit a zpracovat telecí hrudí. Křehké telecí maso s jemnou chutí je prorostlé tukem, které mu zaručuje šťavnatost. Navíc ho koupíte za mnohem nižší cenu než hřbet nebo kýtu. Václav Frič vám telecí hrudí představí ve dvou úpravách – jako mletý máslový řízek a roládu plněnou kopřivovou nádivkou.

Naučte se kupovat a připravovat telecí hrudí s květnovým Apetitem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín