0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se připravovat telecí hrudí

Naučte se připravovat telecí hrudí
sdílet:
Je k dostání za rozumnou cenu, ale dají se z něj připravit luxusní pokrmy. Proto vás naučíme, jak telecí hrudí v obchodech vybírat a jak ho pak doma upravit. Jako bonus vám přidáme i dva báječné recepty pro inspiraci.

Kuchař Václav Frič miluje českou kuchyni a vás naučí, jak nakoupit a zpracovat telecí hrudí. Křehké telecí maso s jemnou chutí je prorostlé tukem, které mu zaručuje šťavnatost. Navíc ho koupíte za mnohem nižší cenu než hřbet nebo kýtu. Václav Frič vám telecí hrudí představí ve dvou úpravách – jako mletý máslový řízek a roládu plněnou kopřivovou nádivkou.

Naučte se kupovat a připravovat telecí hrudí s květnovým Apetitem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč