Naučte se upravovat chřest

sdílet:
Blíží se chřestová sezona. Naučte se chřest správně vybrat a upravit. Na kurzu vaření ho ochutnáte v tandemu s oblíbenou rybou – lososem.

Dobře nakoupit a připravit


Dozvíte se, jak rozpoznat čerstvý chřest a čerstvou rybu. Lektor kurzu Radek Kašpárek vás naučí šlehanou omáčku z másla, která je vhodná k rybě i zelenině. Nepřijdete ani o světově proslulý dezert – krémový cheesecake s malinovou omáčkou. Naučíte se vybrat správné suroviny pro jeho přípravu a připravit dokonalý základ z křehkého těsta.

Menu kurzu:


  • Tatarák z lososa, toust
  • Chřestový krém s uzeným lososem
  • Gratinovaný chřest s paprikovou omáčkou a kozím sýrem
  • Grilovaný losos na lůžku z chřestu a s Mornay omáčkou
  • Cheesecake s malinovou omáčkou

Co: Kurz vaření   
Kdy: 28. dubna 2011
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit