0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nedělní oběd jako z Francie

Nedělní oběd jako z Francie
sdílet:
Díky receptům šéfkuchaře a lektora Dalibora Navrátila se hravě přenesete do Paříže, s jejími bistry, hospůdkami a neopakovatelnou jarní atmosférou. Bon appétit!

Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám ukáže, jak připravit menu, které vám připomene obědy podávané v malebných pařížských bistrech. „Na jaře ve Francii nesmí chybět chřest, mladý hrášek, fazolky, jehněčí nebo kůzlečí maso či králík,“ říká Dalibor. Pro květnový Apetit připravil menu, ve kterém najdete polníčkový salát s vejci, chřestový krém se smetanou, králíka na hořčici se šťouchanými bramborami a jemný krém zdobený jahodami.

Květnový Apetit koupíte na stáncích spolu s dárkem do kuchyně – zelenými rukavicemi na čištění zeleniny.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit