S prvními chladnými dny zapněte troubu a pečte pro radost a teplo domova. V zářijovém Apetitu najdete recepty na koláče a sladkosti připravené z celozrnné mouky a přírodních sirupů. Uvidíte, že zdravé pečení může být nejen dobré, ale přímo skvělé! Pustit se můžete také do opravdového dobrodružství v kuchyni a připravit si svůj vlastní chlebový kvásek z žitné mouky. Redaktorka Stáňa Moravcová už ho odvážně vyzkoušela a podělí se s vámi o své zkušenosti a recepty. Se zářijovým Apetitem se také naučíte péct v balíčku neboli papilotě. Zamotat do něj můžete cokoli, od ryby či kuřete přes zeleninu až po lasagně. Apetit září 2012 koupíte v novinových stáncích od 17. srpna za 54,90 Kč.
Dále v čísle
Poklady ze školní jídelny, nové nápady na svačiny do školy i do práce, test instantních ovesných kaší, kohout na víně podle šéfkuchaře, ze zahrádky do mrazáku a další.