0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

To nejlepší z ryb již tuto sobotu

To nejlepší z ryb již tuto sobotu
sdílet:
Zavítejte 10. prosince do pražských Holešovic na rybí festival a udělejte si Vánoce s opravdu dobrou rybou.

Na rybím festivalu pro vás budou připraveny čerstvé ryby z Jadranu. Ochutnáte speciality z mečouna, krevet nebo z mořského vlka. Budou zde zastoupeny také pokrmy severské kuchyně, těšit se můžete na pochoutky především z tuňáka a lososa. Festival nabídne také kurzy vaření, na kterých se naučíte připravovat lososa na pět různých způsobů nebo oblíbené suši. Na festivalu se bude platit speciálním platidlem – tzv. ploutvemi, které si budete moci směnit na místě.

Co: Rybí festival

Kdy: 10. prosince 2011 

Kde: Holešovická tržnice, Praha 7

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit