0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nevíte si rady? Jděte na to s plným břichem!

Nevíte si rady? Jděte na to s plným břichem!
sdílet:
Připravili jsme pro vás na stránkách Apetitonline.cz novou rubriku! Pokud nevíte kudy kam, hledáte jen další radu do počtu nebo potřebujete inspiraci, kam zajít na jídlo a co si dát k večeři, jsou tu pro vás Gastrohoroskopy! Poradíme vám, zda je lepší vyrazit na  něco pěkně pikantního, nebo si nakoupit kvalitní francouské sýry a obalit si nervy, či se pustit do smělých kulinářských experimentů, protože právě dnes se vám cokoli povede na jedničku. Nevyřešíme možná všechny vaše problémy a splíny, rozhodně vám ale poradíme, jak na ně – s plným talířem jde totiž všechno líp!
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit