0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nový Pub Guide pro rok 2009 je na světě

hospoda pípa pivo
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Kde točí to nejlepší pivo, kde vám k němu naservírují tu nejlepší baštu a kde k vám bude obsluha milá, i když budete takříkajíc společensky unavení? To vše se dočtete v druhém vydání průvodce po těch nejlepších hospodách, které vzniklo na základě 138 765 hlasů zaslaných milovníky pěnivého moku.

Největší sympatie hostů si na stránkách www.pilsner-urquell.cz získal pražský Švejk Restaurant Malostranská pivnice. „Vítězství si nesmírně vážím a nadále budu dělat všechno pro to, aby se u mě příznivci plzeňského piva cítili dobře,“ prozradil Josef Med, majitel vítězného Švejk Restaurantu Malostranská pivnice.

Průvodce hospodami Pilsner Urquell Pub Guide 2009, který byl včera pokřtěn v pražském klubu Lávka, vznikl na základě spotřebitelského internetového hlasování. Slavnostního křtu se zúčastnil i Pavel Maurer, vydavatel prestižního průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant, který do průvodce Pilsner Urquell Pub Guide 2009 sepsal své vlastní Top 10 a stal se jedním z kmotrů publikace.

Bez průvodce a peněz do hospody nelez!

O stovce nejoblíbenějších restaurací v ČR rozhodlo 138 765 hlasů, což je dvojnásobek oproti předcházejícímu ročníku. Kromě žebříčků nejlepších restaurací a hospod najdete v průvodci i komentáře spotřebitelů ke každému z podniků.

„Pilsner Urquell Pub Guide byl vytvořen na základě celoročního internetového hlasování spotřebitelů,“ říká Karel Kraus, manažer značky Pilsner Urquell. „Publikace slouží nejen pro hosty, aby věděli, kam zajít na dobré pivo. Přispívá i k motivaci majitelů restaurací a hospůdek, aby se více a lépe starali o pivo, prostředí a servis.“

Opít se a vyhrát

Publikace Pilsner Urquell Pub Guide 2009 je neprodejná a je distribuována zdarma. Najdete ji ve všech 100 restauracích a hospodách zařazených do průvodce. Až do schránky přijde každému, kdo bude hlasovat alespoň pro pět restaurací na www.pilsner-urquell.cz v sekci ‚Pub Guide‘.

Pro opravdové milovníky piva a tak trochu cestovatele je v průvodci i soutěž o pivo na rok zdarma (365 půllitrových plechovek Pilsner Urquell) a poukaz na exkluzivní prohlídku pivovaru za doprovodu Václava Berky, staršího obchodního sládka Plzeňského Prazdroje. Stačí navštívit alespoň 50 restaurací z TOP 100 a nechat si každou návštěvu potvrdit speciálním razítkem do archů, jež jsou součástí průvodce. Prvních deset, kteří odešlou vyplněnou hrací kartu s 50 potřebnými razítky, vyhrává. Ten, kdo jako první nasbírá a odešle vyplněnou hrací kartu se všemi 100 razítky, získá kromě piva na rok a prohlídky pivovaru také poukaz pro sebe a pro své čtyři kamarády k exkluzivnímu posezení u piva v historických sklepích plzeňského pivovaru.

Absolutní pořadí TOP 10:

  1. Švejk Restaurant Malostranská pivnice; Praha 1, Cihelná 3
  2. U Vejvodů; Praha 1, Jilská 4
  3. Restaurace Na Spilce; Plzeň, U Prazdroje 7
  4. Šenk Na Parkánu; Plzeň, Veleslavínova 4
  5. Restaurace U Reinerů; Písek, Heydukova 98
  6. Restaurace U Veverky; Praha 6, Eliášova 14/324
  7. Švejk Restaurant U Věžičky; Kadaň, Poštovní 741
  8. Hostinec U Bláhovky; Brno, Gorkého 96/54
  9. Hotel Bílá Růže; Poděbrady, Pražská 16
  10. U Houbaře; Praha 7, Dukelských hrdinů 30

Pořadí v kategoriích:
Nejlepší pivo: U Zlatého tygra; Praha 1, Husova 17
Nejlepší kuchyně: Švejk Restaurant Malostranská pivnice; Praha 1, Cihelná 3
Nejlepší služby: Jelínkova Plzeňská pivnice; Praha 1, Charvátova 1

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč