0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nový seriál Apetit TV: Jak na to!

Nový seriál Apetit TV: Jak na to!
sdílet:
Potřebujete vykostit kuře a nevíte si rady? Bojujete s cibulí pokaždé, když se jí snažíte nakrájet na úhledné kostičky?  Potřebovali byste poradit? Sledujte nová videa Apetit TV!



V sekci Apetit TV startuje nový praktický seriál, ve kterém se seznámíte se základními kuchařskými technikami. Redaktorky Apetitu vás provedou jednotlivými úkony a prozradí i osvědčené triky profesionálů. Nahlédněte jim pod ruce a zjistěte, jak na to!

První video ke zhlédnutí zde.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit