0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnávka Beaujolais Nouveu!

Ochutnávka Beaujolais Nouveu!
sdílet:
19.11.| Třetí listopadový čtvrtek patří už tradičně slavnému francouzskému vínu. Přijďte ochutnat letošní ročník Beaujolais Nouveu do vinotéky Cellarius v pasáži Lucerna. K degustaci je připraveno víno z vinařství Pardon, Fills a Tante Alice, v nabídce bude také zámecké beaujolais Chateau Chaterlard a vína krále Beaujolais - vinařsví G.Duboeuf.


Co: degustace Beaujolais Nouveau
Kdy: 19.11., od 15:30 do 18:30
Kde: Vinotéka Cellarius, pasáž Lucerna, Štěpánská 61, Praha 1
Za kolik: 120 Kč
Info: www.cellarius.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit