0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnávka italských a sicilských specialit

Ochutnávka italských a sicilských specialit
sdílet:
24. ledna | Přijďte ochutnat čerstvě dovezené novinky z Itálie a Sicílie. Budou to hlavně salámy firmy Pedrazzoli jakožto zástupce Itálie a pak vše ostatní ze Sicílie. Venku je stále chladno, a tak se můžete těšit i na teplé jednohubky, k ochutnání budou klobásy, tigelle a sicilské arancine. Majitelé obchodu pro vás otevřou některé z nově dovezených sicilských vín, a pokud bude zájem, dojde třeba i na speciální marmelády a medy.

Co: Ochutnávka italských a sicilských specialit
Kdy: Sobota 24. ledna 2009 od 16.00 do 20.30
Kde: Obchod A Putia, Šmeralova 22, Praha 7

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit