0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte Brazílii

Ochutnejte Brazílii
sdílet:
29. dubna | Fotbal, samba a Ježíš – to asi napadne každého při zmínce o největší zemi Jižní Ameriky, která vyjma Ekvádoru a Chile hraničí s každým jihoamerickým státem. Brazilská kuchyně je velmi pestrá, typické je pro ni hovězí stejně jako ryby, brambory či luštěniny. Brazilská kuchyně, kterou budete mít možnost v rámci Latinskoamerického festivalu ochutnat, je velmi pestrá. Zatímco na pobřeží Atlantiku se neustále mění, ve Středozemí je stále ovlivňována kuchyní původních obyvatel. Ostatně sem chodí pro inspiraci nejlepší brazilský šéfkuchař Alex Atala.

Co: Latinskoamerický gastronomický festival (koná se u příležitosti 14. setkání zemí Skupiny Rio a Evropské unie, které proběhne v květnu)
Kdy: Středa 29. dubna 2009 od 18.30 do 23.30
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik: 600 Kč (cena za menu na osobu)
Rezervace: Pro rezervaci stolu volejte 234 614 138 nebo pište na food.beverage@hotelpresident.cz

Menu:

  • Předkrm: Zelená polévka
  • Hlavní chod: Ryba na brazilský způsob s rýží a omáčkou Piräo
  • Dezert: Cocada mole – měkký kokos

Více informací zde:

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit