0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte Uruguay

Ochutnejte Uruguay
sdílet:
4. května | Asado y dulce de leche (maso,hlavně hovězí, a sladký krém), to jsou dva nejtypičtější uruguayské pokrmy, ve které se mísí vlivy evropského jihu – Itálie, Španělska a Francie. Dulce de leche je národní posedlost, používá se k plnění koláčů, dortů, palačinek, sušenek a dalších sladkostí. Při této večeři si tak určitě nezapomeňte nechat místo na dezert, bude bezesporu pomyslnou třešničkou na dortu.

Co: Latinskoamerický gastronomický festival (koná se u příležitosti 14. setkání zemí Skupiny Rio a Evropské unie, které proběhne v květnu)
Kdy: Pondělí 4. května od 18:30 do 23:30
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, Nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik: 700 Kč (cena za menu na osobu)
Rezervace: Pro rezervaci stolu volejte 234 614 138 nebo pište na food.beverage@hotelpresident.cz

Menu

Předkrm:

  • Tomates rellenos con atún – rajčata plněná tuňákem

Hlavní chod:

  • Pierna de cordero a la floridense – jehněčí kýta na floridský způsob

Dezert:

  • Flan de leche – mléčný nákyp

Více informací zde:

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit