5. května | Stejně rozmanitá jako příroda je i venezuelská kuchyně. Při ohromném množství surovin, které se nabízejí ke kuchyňskému zpracování do podoby, jež musí uspokojit i ty nejnáročnější chuťové buňky, tomu ani nemůže být jinak. Pokud jste ještě v životě neochutnali smažené banány jakožto přílohu k masu, nenechte si tento večer ujít.
Co: Latinskoamerický gastronomický festival (koná se u příležitosti 14. setkání zemí skupiny Rio a Evropské unie, které proběhne v květnu)
Kdy: Úterý 5. května od 18.30 do 23.30
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik: 600 Kč (cena za menu na osobu)
Rezervace: pro rezervaci stolu volejte 234 614 138 nebo pište na [email protected]
Menu:
- Předkrm: Crema de Auyama – krémová polévka z dýně
- Hlavní chod: Pernil de cerdo horneado, arroz blanco y tajadas – pečená vepřová kýta ‚horneado‘ s bílou rýží a smaženými plátky banánu
- Dezert: Ensalada de frutas – ovocný salát
Více informací zde: