Pohoštění na silvestra
Připravte skvělou silvestrovskou party, na které si každý najde to svoje. Naše recepty vás dostanou svou chutí i logikou – jsou pro masožravce i vegetariány, pro ty, kdo kalorie nepočítají, i pro ty, kdo si drží linii.
Brusinky jsou jako lék!
Fungují lépe než multivitaminové přípravky! Kupte si sáček čerstvých amerických brusinek a užijte si jejich natrpklou chuť a léčivé účinky ve slaných i sladkých pokrmech.
Seriál o mase: Hovězí oháňka
Jde sice jen o kus ocasu, ale uvaříte z něj ten nejlepší vývar, jaký si dovedete představit. A nabídnout toho umí ještě mnohem víc! Šéfkuchař Václav Frič ji doporučuje k jídlu jen tak – vařenou, podávanou s oblíbenou hořčicí, s křenem a chlebem.
Učíme se od mistra: Daňčí wellington
Klasický wellington z hovězí svíčkové se ochucuje jen solí, pepřem a worcesterem. Kuchaři z Hliněné bašty tuhle lahůdku připravují také ze zvěřiny a recept mají vyladěný k dokonalosti. Zkuste to s nimi!
Dejte si to syrové!
Znáte tatarák nebo carpaccio jen z jídelních lístků některých restaurací? Díky našim receptům a tipům si tyhle delikatesy můžete sami doma připravit – snadno, rychle a z ověřených surovin.
Dále v čísle
Celerové okouzlení, test krabích tyčinek, oslava na horách, novoroční hodování podle Francouzů, zasněžené nebeské dezerty a další.