0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Oslavte silvestra s lednovým Apetitem

Oslavte silvestra s lednovým Apetitem
sdílet:
Oslavte s námi konec roku. V lednovém Apetitu jsme pro vás připravili vychytané party pohoštění, dokonalé sladkosti a spoustu nových nápadů na výtečné zimní večeře.

Pohoštění na silvestra


Připravte skvělou silvestrovskou party, na které si každý najde to svoje. Naše recepty vás dostanou svou chutí i logikou – jsou pro masožravce i vegetariány, pro ty, kdo kalorie nepočítají, i pro ty, kdo si drží linii.

 

Brusinky jsou jako lék!


Fungují lépe než multivitaminové přípravky! Kupte si sáček čerstvých amerických brusinek a užijte si jejich natrpklou chuť a léčivé účinky ve slaných i sladkých pokrmech.

 

 

Seriál o mase: Hovězí oháňka


Jde sice jen o kus ocasu, ale uvaříte z něj ten nejlepší vývar, jaký si dovedete představit. A nabídnout toho umí ještě mnohem víc! Šéfkuchař Václav Frič ji doporučuje k jídlu jen tak – vařenou, podávanou s oblíbenou hořčicí, s křenem a chlebem.

 

 

Učíme se od mistra: Daňčí wellington


Klasický wellington z hovězí svíčkové se ochucuje jen solí, pepřem a worcesterem. Kuchaři z Hliněné bašty tuhle lahůdku připravují také ze zvěřiny a recept mají vyladěný k dokonalosti. Zkuste to s nimi!

 

 

Dejte si to syrové!


Znáte tatarák nebo carpaccio jen z jídelních lístků některých restaurací? Díky našim receptům a tipům si tyhle delikatesy můžete sami doma připravit – snadno, rychle a z ověřených surovin.

 

 

Dále v čísle


Celerové okouzlení, test krabích tyčinek, oslava na horách, novoroční hodování podle Francouzů, zasněžené nebeské dezerty a další.

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč