Oslavte silvestra s lednovým Apetitem

sdílet:
Oslavte s námi konec roku. V lednovém Apetitu jsme pro vás připravili vychytané party pohoštění, dokonalé sladkosti a spoustu nových nápadů na výtečné zimní večeře.

Pohoštění na silvestra


Připravte skvělou silvestrovskou party, na které si každý najde to svoje. Naše recepty vás dostanou svou chutí i logikou – jsou pro masožravce i vegetariány, pro ty, kdo kalorie nepočítají, i pro ty, kdo si drží linii.

 

Brusinky jsou jako lék!


Fungují lépe než multivitaminové přípravky! Kupte si sáček čerstvých amerických brusinek a užijte si jejich natrpklou chuť a léčivé účinky ve slaných i sladkých pokrmech.

 

 

Seriál o mase: Hovězí oháňka


Jde sice jen o kus ocasu, ale uvaříte z něj ten nejlepší vývar, jaký si dovedete představit. A nabídnout toho umí ještě mnohem víc! Šéfkuchař Václav Frič ji doporučuje k jídlu jen tak – vařenou, podávanou s oblíbenou hořčicí, s křenem a chlebem.

 

 

Učíme se od mistra: Daňčí wellington


Klasický wellington z hovězí svíčkové se ochucuje jen solí, pepřem a worcesterem. Kuchaři z Hliněné bašty tuhle lahůdku připravují také ze zvěřiny a recept mají vyladěný k dokonalosti. Zkuste to s nimi!

 

 

Dejte si to syrové!


Znáte tatarák nebo carpaccio jen z jídelních lístků některých restaurací? Díky našim receptům a tipům si tyhle delikatesy můžete sami doma připravit – snadno, rychle a z ověřených surovin.

 

 

Dále v čísle


Celerové okouzlení, test krabích tyčinek, oslava na horách, novoroční hodování podle Francouzů, zasněžené nebeské dezerty a další.

 

 

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit