Navštivte první rakouskou restauraci v Praze, která nabízí oblíbené speciality tradiční vídeňské kuchyně. Od 8. listopadu do 5. prosince vám v restauraci navíc naservírují speciální delikatesy z husy a svatomartinské víno.
Husí menu
Šéfkuchař a spolumajitel této rakouské restaurace vařil několik let ve Vídni, a proto má rakouskou kuchyni v malíčku. V nabídce restaurace tak objevíte nejslavnější vídeňské pokrmy. Během oslav svatého Martina, které v restauraci Kočár z Vídně probíhají až do 5. prosince, jídelní lístek nabídne opravdové lahůdky. Vyzkoušet můžete husí krémovou polévku nebo pečené husí stehno na kaštanech a k tomu červené zelí s brusinkami a houskovým knedlíkem. Jako dezert si objednejte domácí bezinkovou zmrzlinu. V restauraci vám během oslav nalijí také svatomartinské víno značky Valvin Dominium.
Info: www.kocarzvidne.cz
Připravila Nikola Kricnerová