0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Osm progresivních šéfkuchařů navaří v Praze hudbu budoucnosti

jídlo na talíři
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Už se vám někdy stalo, že jste šli na večeři a nevěděli jste, co se objeví na vašem talíři nebo kde budete vlastně večeřet? A měli jste někdy osmichodovou večeři, v níž byl každý z chodů připraven jiným šéfkuchařem? Přesně takový koncept představí 28. 11. 2016 projekt Forbidden Taste.

    Pop up restaurace Forbidden Taste nabízí svým hostům lokality, v nichž není úplně běžné večeřet. Například prostory bývalé trafostanice, skatepark, galerie, ale třeba i prkna, která znamenají svět. Netradiční lokaci pak doplňuje i neobyčejné menu, které se hosté dozvídají vždy až na základě indicií před daným chodem.

    kuchařská soutěž kuchařská soutěž

    Tentokrát se však pokusí rozezvučet vaše chuťové buňky. S hudbou tak bude párované nejen menu, ale i nápoje a program. Celá táto symfonie s názvem Hudba Budoucnosti, vznikne pod vedením osmi mladých a úspěšných kuchařů. Přesněji Jany Bilíkové (Ambiente, Praha), Přemka Forejta (Entrée Restaurant, Olomouc), Lukáše Heska (Fach, Bratislava), Petra Heneše (Olivův Pivovar, Dolní Břežany), Ondřeje Hutnika (Mandarin Oriental Prague, Praha), Kamu Rundusové (Kamu's Mise en Place), Stephena Senewiratne (Red Pif, Praha) a Tomáše Valkoviče (Eska, Praha). Vychutnat si ji bude moci 40 hostů, a to 28.11.2016. Jedinečnost události na poli české gastronomie jen podtrhuje její dobročinný charakter, jelikož zisk z této akce poputuje na dobročinné účely.

    degustační menu

    A jak se můžete stát jedním z hostů? Spouštění rezervací ohlásí Forbidden Taste přes newsletter a na svých sociálnich sítích již v pondělí 14. 11. 2016.

    Autor: kojzarova.m

    Apetit magazín

    Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
    • Tipy a triky

    Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

    Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
    5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
    • Poradna

    5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

    V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
    Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
    • Lidé a jídlo

    Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

    Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
    Jak na dokonalý vývar
    • Tipy a triky

    Jak na dokonalý vývar

    Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

    Obchod Apetit

    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    549 Kč
    439 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč
    Dostupný
    399 Kč
    319 Kč