0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Osm progresivních šéfkuchařů navaří v Praze hudbu budoucnosti

jídlo na talíři
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Už se vám někdy stalo, že jste šli na večeři a nevěděli jste, co se objeví na vašem talíři nebo kde budete vlastně večeřet? A měli jste někdy osmichodovou večeři, v níž byl každý z chodů připraven jiným šéfkuchařem? Přesně takový koncept představí 28. 11. 2016 projekt Forbidden Taste.

    Pop up restaurace Forbidden Taste nabízí svým hostům lokality, v nichž není úplně běžné večeřet. Například prostory bývalé trafostanice, skatepark, galerie, ale třeba i prkna, která znamenají svět. Netradiční lokaci pak doplňuje i neobyčejné menu, které se hosté dozvídají vždy až na základě indicií před daným chodem.

    kuchařská soutěž kuchařská soutěž

    Tentokrát se však pokusí rozezvučet vaše chuťové buňky. S hudbou tak bude párované nejen menu, ale i nápoje a program. Celá táto symfonie s názvem Hudba Budoucnosti, vznikne pod vedením osmi mladých a úspěšných kuchařů. Přesněji Jany Bilíkové (Ambiente, Praha), Přemka Forejta (Entrée Restaurant, Olomouc), Lukáše Heska (Fach, Bratislava), Petra Heneše (Olivův Pivovar, Dolní Břežany), Ondřeje Hutnika (Mandarin Oriental Prague, Praha), Kamu Rundusové (Kamu's Mise en Place), Stephena Senewiratne (Red Pif, Praha) a Tomáše Valkoviče (Eska, Praha). Vychutnat si ji bude moci 40 hostů, a to 28.11.2016. Jedinečnost události na poli české gastronomie jen podtrhuje její dobročinný charakter, jelikož zisk z této akce poputuje na dobročinné účely.

    degustační menu

    A jak se můžete stát jedním z hostů? Spouštění rezervací ohlásí Forbidden Taste přes newsletter a na svých sociálnich sítích již v pondělí 14. 11. 2016.

    Autor: kojzarova.m

    Apetit magazín

    Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
    • Suroviny

    Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

    Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
    STORY
    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

    Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
    Hřejivé podzimní polévky
    • Tipy redakce

    Hřejivé podzimní polévky

    Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

    Obchod Apetit