Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovocné a drůbeží speciality v hotelu Paříž

Ovocné a drůbeží speciality v hotelu Paříž
sdílet:
1. 7. – 31. 8. | Karel Hynek, šéfkuchař restaurace Sarah Bernhardt, sestavil nové letní menu ze sezonních specialit. V hlavní roli se představí drůbeží maso a letní ovoce. Těšit se můžete na zajímavé kombinace, například uzená kachní prsa s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu.

Menu:
Předkrm
Uzená kachní prsa glazovaná medem, podávaná na trhaném salátku s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu & Cassis likéru

Polévka
Drůbeží kaldoun s jemnou zeleninou a nokem bazalkové smetany

Hlavní chody
Krůtí prsa plněná mladým špenátem, karotkovo-celerové pyré
a omáčka z čerstvých brusinek
Supréme z perličky pečený na slanině, sezonní grilovaná zelenina, smažené hranolky ze sladkých brambor a omáčka demi glace

Dezert
Domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou

Co: Speciální menu
Kdy: 1. 7. – 31. 8. 2010
Kde: Sarah Bernhardt Restaurant, hotel Paříž, U Obecního domu 1, Praha 1
Info: www.hotel-paris.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč