Ovocné a drůbeží speciality v hotelu Paříž

sdílet:
1. 7. – 31. 8. | Karel Hynek, šéfkuchař restaurace Sarah Bernhardt, sestavil nové letní menu ze sezonních specialit. V hlavní roli se představí drůbeží maso a letní ovoce. Těšit se můžete na zajímavé kombinace, například uzená kachní prsa s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu.

Menu:
Předkrm
Uzená kachní prsa glazovaná medem, podávaná na trhaném salátku s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu & Cassis likéru

Polévka
Drůbeží kaldoun s jemnou zeleninou a nokem bazalkové smetany

Hlavní chody
Krůtí prsa plněná mladým špenátem, karotkovo-celerové pyré
a omáčka z čerstvých brusinek
Supréme z perličky pečený na slanině, sezonní grilovaná zelenina, smažené hranolky ze sladkých brambor a omáčka demi glace

Dezert
Domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou
Co: Speciální menu
Kdy: 1. 7. – 31. 8. 2010
Kde: Sarah Bernhardt Restaurant, hotel Paříž, U Obecního domu 1, Praha 1
Info: www.hotel-paris.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit