Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pečené selátko od Poláků nyní koupíte také v Praze

Pečené selátko od Poláků nyní koupíte také v Praze
sdílet:
Plánujete velkou rodinnou oslavu nebo podnikový večírek a chcete pohostit něčím opravdu výjimečným? V Praze nyní můžete koupit pečené selátko od Poláků, které chválí i redaktorka Apetitu Katka Švejdová. Díky nové pražské provozovně tak pro něj konečně pražští gurmáni nemusejí jezdit až do Liberce.

České selátko s italskou chutí


Majitel liberecké firmy Jiří Polák se rozhodl vyjít vstříc pražským labužníkům, kteří od něj pečené sele objednávali v hojném množství. Otevřel pro ně proto pražskou provozovnu v Michli. Láká nejen na vypečené masíčko, ale také na domácí chléb a škvarky. Vepřovou specialitu si oblíbila i naše redaktorka Katka Švejdová, které lahůdka poprvé učarovala při cestování s Apetitem: „Pečené selátko jsem ochutnala v restauraci U Poláků v Liberci a jeho výtečná chuť mi připomněla moji zamilovanou Itálii. Pan Polák mi pak objasnil, že opravdu vychází z italské lahůdkové vepřové pečeně jménem porchetta, na niž mu svůj speciální recept svěřil jeden italský kuchař.“

 

 

Poctivé a domácí


Nechte se okouzlit i vy. Vybírat můžete mezi tradičním staročeským pečeným selátkem s kmínem a česnekem a pečeným rolovaným selátkem, které je ovoněné jižním kořením. Obě vám budou chutnat teplá i studená. Polákovi vám k němu nabídnou také čerstvý domácí chléb a poctivé škvarkové sádlo. Novou provozovnu najdete v ulici Michelská 3/9 v Praze 4. Objednávat můžete na www.peceneselatko.cz.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vaření ve velkém: jak na efektivní meal prep
  • Zajímavosti

Vaření ve velkém: jak na efektivní meal prep

Meal prep vám dokáže ušetřit spoustu času, energie i peněz. Příprava jídel dopředu se vyplatí, vždy můžete mít v lednici připravené vyvážené jídlo. To je ideální pro rušné dny, kdy nemáte tolik času, či pokud potřebujete jídlo do práce nebo...