0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Petrův zdar

ryba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Přijďte se podívat na druhý ročník rybářského veletrhu. Připravena je pro vás přehlídka novinek z rybářského světa, ale i módní přehlídky. Máte-li v mrazáku rybu a nevíte si s ní rady, nenechte si ujít recepty na rybí pochoutky!   

 

Co: druhý ročník rybářského veletrhu Petrův zdar
Kdy: čtvrtek 26. února–neděle 1. března 2009, vždy od 9.00 do 18.00, poslední den jen do 17.00
Kde: Veletržní palác, Dukelských hrdinů 47, Praha 7
Za kolik: základní 120 Kč, zvýhodněné 60 Kč
Info: www.rybarskyveletrh.cz

Součástí doprovodného programu bude série módních přehlídek, odborné přednášky či vaření s Milošem Štěpničkou, který je autorem knihy Rybí receptáře. Dámským hostem veletrhu bude ‚první dáma české rybařiny‘ Zdena Svejkovská, která se s návštěvníky podělí o své zážitky z cest po Mongolsku.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit