0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pivovary Lobkowicz Group

Pivovary Lobkowicz Group
sdílet:
Pivovary Lobkowicz potěší návštěvníky Prague Food Festivalu pivní degustací i školou čepování.

Návrat k tradičnímu pivovarskému řemeslu s pivovary Lobkowicz.

Společnost Pivovary Lobkowicz Group dlouhodobě reprezentuje na Prague Food Festivalu tradiční české pivovarnictví. Při výrobě piva klade důraz na původní receptury a používání těch nejkvalitnějších surovin. Gurmáni tak v areálu Pražského hradu budou mít příležitost kombinovat lahodné pokrmy s celou škálou prémiové řady piv Lobkowicz, která bude k dostání v Lobkowicz stanu.

Vedle již tradičních a úspěšných položek Lobkowicz Premium Ležák a Lobkowicz Premium Nealkoholický, bude připraven i skutečně černý ležák Lobkowicz Premium Černý a stále oblíbenější pivo typu ALE. „Výrazná hořkost piva Lobkowicz Premium ALE je podtržena chutí přírodního chmele a grepu. Charakteristickou chmelovou vůni i chuť zajišťuje odrůda amerického chmele Cascade a použití metody čtvrtého chmelení za studena na samém konci výrobního procesu,“ popisuje obchodní sládek Pivovarů Lobkowicz Bořek Bartoněk.

Z řady Lobkowicz Premium se mohou návštěvníci dále těšit na tradiční pšeničné pivo a kvasnicové pivo, které letošní rok získalo prestižní ocenění Zlatá pivní pečeť 2016. Soutěž patří k největším pivovarnickým degustačním soutěžím v českých zemích a letos se jí zúčastnil rekordní počet pivovarů ze tří kontinentů. Prestižním oceněním se může pochlubit také Lobkowicz Premium Nealkoholický, který obsadil druhé místo na odborné degustační soutěži Zlatý pohár PIVEX - Pivo 2016 v kategorii nealkoholická piva.

Pivní znalci na Prague Food Festivalu jistě ocení pravidelné degustace řízené obchodním sládkem Bořkem Bartoňkem. „Návštěvníci budou moci ochutnat celé portfolio značky Lobkowicz Premium, tedy spodně, ale i svrchně kvašená piva. Právě pivo typu Ale a pšeničné pivo jsou svrchně kvašená a díky tomu mají zajímavé vůně a chutě pro tato piva charakteristická. Kromě nich ale doporučuji ochutnat celou škálu prémiové řady piv Lobkowicz, kterou jistě ocení každý pivní znalec,“ říká Bořek Bartoněk.

Poctivé pivovarnické řemeslo si mohou návštěvníci také sami vyzkoušet v rámci školy čepování piva, kterou povede manažer technického servisu Pivovarů Lobkowicz Zdeněk Rais. „Ukážu různé pivní styly, na co si dát během čepování piva pozor a také jak by dobře natočené pivo mělo vypadat.“ vysvětluje Zdeněk Rais.

 

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč