0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Podzimní den českého medu na Jiřáku

Podzimní den českého medu na Jiřáku
sdílet:
Jak chutná zdraví z medové plástve?

V pátek 12. října představí farmářské tržiště na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad český med. Tuzemští včelaři zde budou od 10 do 21 hodin nabízet svůj vlastní domácí med a další medové výrobky, například pečivo, medovinu, medové pivo a víno, ale i přírodní medovou kosmetiku, svíčky či propolisové mastičky. Včelaři předvedou svoji práci se včelami a návštěvníkům vysvětlí rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním medem. Na medovém dnu nebude chybět ani muzika a divadlo pro nejmenší. Pro zvídavé bude připraven průhledný skleněný úl, aby viděli, co se uvnitř odehrává.

Názor redakce:


Podzimní den českého medu chce návštěvníkům nabídnout kvalitní produkty, které jsou sdružovány pod značkou Český med. Ta označuje jen potraviny prémiové kvality, které pocházejí výhradně z České republiky. Pomůže vám rozpoznat rozdíl mezi českým a dovozovým medem.
 
Připravila Irena Vaňková


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit