0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Podzimní den českého medu na Jiřáku

Podzimní den českého medu na Jiřáku
sdílet:
Jak chutná zdraví z medové plástve?

V pátek 12. října představí farmářské tržiště na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad český med. Tuzemští včelaři zde budou od 10 do 21 hodin nabízet svůj vlastní domácí med a další medové výrobky, například pečivo, medovinu, medové pivo a víno, ale i přírodní medovou kosmetiku, svíčky či propolisové mastičky. Včelaři předvedou svoji práci se včelami a návštěvníkům vysvětlí rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním medem. Na medovém dnu nebude chybět ani muzika a divadlo pro nejmenší. Pro zvídavé bude připraven průhledný skleněný úl, aby viděli, co se uvnitř odehrává.

Názor redakce:


Podzimní den českého medu chce návštěvníkům nabídnout kvalitní produkty, které jsou sdružovány pod značkou Český med. Ta označuje jen potraviny prémiové kvality, které pocházejí výhradně z České republiky. Pomůže vám rozpoznat rozdíl mezi českým a dovozovým medem.
 
Připravila Irena Vaňková


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč