0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu

Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu
sdílet:
do 28. února | Přijďte se zahřát pokrmy z jednoho hrnce z různých koutů světa. Šéfkuchař restaurace La Rotonde pro vás připravil nejrůznější pokrmy z jednoho hrnce, které zahřejí i zasytí. Vedle tradičně oblíbených polévek nabídne i zajímavé ‚ajntopfy‘, tedy husté polévky s masem, tradiční guláše, mezi nimiž nebude chybět ani guláš s černým pivem, a v neposlední řadě pro vás nachystá i výborné francouzské pot-au-feu – hrnce na ohni.

Co: Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu
Kdy: celý leden a únor
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Praha

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit