Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu

Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu
sdílet:
do 28. února | Přijďte se zahřát pokrmy z jednoho hrnce z různých koutů světa. Šéfkuchař restaurace La Rotonde pro vás připravil nejrůznější pokrmy z jednoho hrnce, které zahřejí i zasytí. Vedle tradičně oblíbených polévek nabídne i zajímavé ‚ajntopfy‘, tedy husté polévky s masem, tradiční guláše, mezi nimiž nebude chybět ani guláš s černým pivem, a v neposlední řadě pro vás nachystá i výborné francouzské pot-au-feu – hrnce na ohni.

Co: Polévky, guláše, ragú a pot-au-feu v Alcronu
Kdy: celý leden a únor
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Praha

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...