Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Polévky a omáčky – kurz vaření

Polévky a omáčky – kurz vaření
sdílet:
Také vám babička říkala, že polévka je grunt? Omáčka zase umí dovést celý pokrm k dokonalosti. Pokud si nejste v těchto kuchařských disciplínách úplně jistí, vyrazte na kurz vaření.

Naučíte se upražit světlou i tmavou jíšku, uvařit silný masový vývar i hladce krémové polévky. Dozvíte se, jak připravovat masové a zeleninové vložky do polévek. A šéfkuchař Radek Kašpárek vám prozradí, jak kombinovat jednotlivé omáčky s různými druhy masa, zeleniny a příloh. Kurz je rozdělen do dvou lekcí, můžete navštívit také každou zvlášť.
 

Výběr z menu kurzu – polévky:

 

  • Kachní kaldoun s bylinkovými knedlíčky
  • Tradiční kulajda s čerstvými liškami a zastřeným vejcem
  • Rybí polévka na provensálský způsob

 

 

Výběr z menu kurzu – omáčky:

 

 

  • Holandská omáčka
  • Burgundská omáčka
  • Zadělávaná hříbková omáčka


Co: Kurz vaření   
Kdy: 2. a 3. listopadu 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 5800 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín