Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomalé vaření

Pomalé vaření
sdílet:
Dát do hrnce, jít od toho a za pár hodin vytáhnout lahůdku. Nechte jídlo, ať se vaří samo.

Pomalé vaření paradoxně šetří čas. O obsah hrnce se totiž v drtivé většině případů nemusíte vůbec starat. (Navíc neexistuje snad jiný způsob, jak docílit, aby české hovězí změklo.) Doba vaření/pečení se může trochu lišit, záleží na kvalitě masa. Rybí maso se na pomalé vaření nehodí, je hotové za pár minut.

Pomalé vaření je návykové, a vyplatí se proto pořídit si pořádné nádobí. Ideální je litinový pekáč s poklicí, který můžete dát jak na sporák, tak strčit do trouby.

Pokud chcete šetřit nejen čas, ale i elektrickou energii, pořiďte si takzvaný pomalý hrnec. Můžete v něm připravovat nejen maso, ale i brambory nebo zeleninu.

Chcete vyhrát elektrickou pečicí pánev Tefal Uniflex? Zúčastněte se soutěže zde.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

TOP potraviny pro zlepšení stavu pokožky obličeje a těla

Atraktivní a upravený vzhled je cílem každé dívky. K tomu se doporučuje nejen používat různé kosmetické přípravky, ale také zvýšit konzumaci potravin, které obsahují nejvíce zdraví prospěšných látek. Ve skutečnosti existuje poměrně velký...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč