0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ponořte se do světa šampaňského

Ponořte se do světa šampaňského
sdílet:
5.–6. listopadu | Třetí ročník úžasně perlivého festivalu Grand Jour de Champagne proběhne opět v Praze v Obecním domě. Patronem je stejně jako loni Richard Juhlin, světoznámý sommeliérský guru z Champagne. Grand Jour de Champagne je nejen přehlídkou výborného vína, se kterým se hned tak nepotkáte, ale také oslavou gastronomie. Máme se opět na co těšit! „Účastnil jsem se obou předchozích ročníků Grand Jour de Champagne a myslím si, že letošní třetí ročník bude kromě prezentace nejlepších šumivých vín světa také nezapomenutelným kulturním zážitkem. Doufám, že přispěji coby fundovaný průvodce,“ těší se Libor Bouček.

Co: Grand Jour de Champagne
Kdy: Čtvrtek 5. a pátek 6. listopadu 2009
Kde: Obecní dům, nám. Republiky 5, Praha 1
Info: www.champagne-grandjour.cz

Druhý ročník Grand Jour de Champagne navštívilo téměř tisíc hostů, své skvosty předvedlo dvacet champagne domů a partneři akce ukázali vše, co k champagne neodmyslitelně patří. Vždyť champagne není pouze nápoj; jde o snoubení slavnostní atmosféry, elegantního skla a vybraných lahůdek. Champagne se stalo symbolem luxusu v tom nejlepším slova smyslu. Kdo nezažil Grand Jour de Champagne, bude mít jedinečnou příležitost okusit, jaké prožitky tento nápoj přináší. Na loňském druhém ročníku představil Richard Juhlin svou novou publikaci Champagne Guide 2009 a ani letos nebude v Obecním domě tento světoznámý sommeliér chybět. Tento ročník bude ještě atraktivnější než předchozí, hlavní exhibice proběhne ve Smetanově síni, chybět nebude doprovodný program, výstava fotografií a mnoho dalšího. Tváří akce je stejně jako v předchozích ročnících známý moderátor a milovník champagne Libor Bouček.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit