Svatomartinské hodování
Až do neděle 13. listopadu vám v restauraci La Bouchée nabídnou svatomartinské menu, kterému kraluje – jak jinak – husa. Výchozí surovinou pro přípravu všech jídel jsou husy z ekologického venkovního chovu Horňácké farmy. Husí jatýrka restovaná na šalotce, husí kaldoun se zeleninou i pomalu pečená husa se zelím tak budou chutnat opravdu dokonale. Jako dezert vás do sladkého blaha usadí pěna z pečených kaštanů přelitá horkým medem. Chybět nebude ani mladé víno od moravských vinařů.
Jídlo podle sezony
Večeře v restauraci La Bouchée představuje jedinečný gastronomický zážitek nejen při speciálních akcích, jako jsou svatomartinské hody. Kuchyně brněnského podniku je zajímavá hned z několika důvodů – používá čerstvé suroviny, respektuje sezonu a v maximální míře využívá místní zdroje a produkty z co nejmenší vzdálenosti, například ryby z okolí Brna nebo bylinky z vlastní zahrádky. Více informací najdete na stránkách www.labouchee.cz.